4 februari 2017

Zaagmachines voor Dragt Houtkonstructie

Door de grote vraag naar prefab elementen was het noodzaak voor Dragt Houtkonstructies om een nieuwe hal in gebruik te nemen. Wij hebben hiervoor een gebruikte verticale platenzaagmachine geleverd en een afkortzaagmachine met opduwsysteem. Beide machines aangesloten op de centrale afzuiging.

Verticale platenzaagmachine

De geleverde verticale platenzaagmachine is gebruikt en volledige gereviseerd. De cruciale onderdelen van deze Putsch Meniconi platenzaagmachine zoals geleidingen en zaagunit zijn nog prima in orde. Lichte schade aan de achterwand en de oplegstrippen zijn gerepareerd of de onderdelen zijn vervangen.

Graule met rollenbaan

In de houtconstructiebouw wordt enorm veel gebruikt gemaakt van Graule afkortzagen met opduwsystemen. Hiermee zijn snel en nauwkeurig de gewensten onderdelen af te korten.