CNC bewerkingscentrum Essetre Techno Multiwall

NC bewerkingscentrum voor het samenstellen en bewerken van framewandconstructies en voor het bewerken van onder andere CLT / X-LAM wandconstructies.

  • Type Techno Multiwall

CNC bewerkingscentrum Essetre Techno PF 1250 EVO

NC-werkcentrum voor houten constructies, daken, CLT / X-LAM-productie. Werkbare afmetingen: lengte 13.500, breedte tot 1.250 mm, variabele hoogte van 300 tot 600 mm, afhankelijk van machineconfiguratie.

  • Type Techno PF 1250 EVO

CNC bewerkingscentrum Essetre Techno Saw

Compact NC-houtbewerkingscentrum voor de prefab houtbouw. Ontworpen voor het zagen en het bewerken van houten spanten, omlijsten van wandelementen, glulam en massief houten balken. Maximale werkdoorsnede 450x150 mm.

  • Type Techno Saw

CNC bewerkingscentrum Essetre Techno Fast

Techno Fast is een veelzijdig, snel en compact NC-bewerkingscentrum voor het verwerken van balken voor de houtconstructiebouw met maximale afmetingen van 620x250mm (HxB) en een lengte die kan worden geconfigureerd volgens de behoeften van de klant.

  • Type Techno Fast

CNC-rijenboormachine Maggi Evolution 1000 Router

Evolution 1000 Router is de complete CNC-boormachine (met freesunit) in het Maggi-assortiment: Zeer hoge prestaties en de extreme bewerkingsflexibiliteit worden mogelijk gemaakt door hoogwaardige constructie en software die voldoen aan de behoeften van modern produceren.

  • Type Evolution 1000 Router
rijenboormachine

CNC bewerkingscentrum Busellato Jet Master T

Flexibiliteit en productiviteit hand in hand. Bewerkingscentrum met een breed scala aan mogelijkheden en opties.

  • Type Jet Master T

Verticaal bewerkingscentrum Putsch Kopernic

Bewerkingscentrum voor het bewerken van panelen, kunststoffen, Alucobond-materiaal, etc. Voor het maken van contourfrezingen, uitsparingen en graveringen voor een breed scala aan toepassingen. Ideaal geschikt voor de zogenaamde folding-werkzaamheden.

  • Type Kopernic

CNC nestingsmachine Busellato Easy Jet

CNC nestingsmachine verkrijgbaar in verschillende groottes werkveld. Nu ook verkrijgbaar met automatisch laad- en lossysteem

  • Type Easy Jet

CNC-rijenboormachine Maggi GT800

De GT800 is een CNC rijenboormachine geschikt voor elke werkplaats waarin rijen- en slotkastboringen uitgevoerd moeten worden in plaatmateriaal. Dit is een snel instelbare machine met een hoge mate van nauwkeurigheid.

  • Type GT800
rijenboormachine