5 september 2019

Herfstactie Robland formaatzaagmachines

Nu de bladeren weer van de bomen vallen komen wij met een mooie herfstactie op de Robland formaatzaagmachines. Deze actie is geldig op alle uitvoeringen van de Z400.

De Robland Z400 is de meest verkochte formaatzaagmachine, deze is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen van handmatig hoog- laag en schuinverstelbaar tot een drie assen gestuurde machine. Kom gerust langs in onze showroom om een indruk te krijgen van de Z400!

Robland
Machines van Robland staan bekend om de solide bouw, en zijn volledig ‘made in België. Wij tonen een uitgebreid Robland programma, onder andere de lijn met formaatzaagmachines met de bekende Z400. Ook hebben we diverse combinatiemachines op voorraad, met natuurlijk de HX 310 pro dit is een begrip in de de wereld van combinatiemachines.