8 oktober 2019

Casadei Busellato opent nieuwe showroom

Tijdens de onlangs gehouden “Techno Highlights 2019” op het hoofdkantoor in Thiene heeft Casadei Busellato de deuren geopend van een volledig nieuwe showroom.

Casadei-Busellato: een Italiaans bedrijf dat is ontstaan ​​uit de fusie van twee historische merken in de sector (Casadei sinds 1945 en Busellato sinds 1956) heeft zijn tiende verjaardag gevierd met de opening van een compleet nieuwe showroom in Thiene (Italië).

De opening vond plaats tijdens de “Techno Highlights” open dagen, gehouden van 26 tot 28 september, waarbij het Italiaanse bedrijf werd bezocht door dealers van over de gehele wereld.

Nieuwe showroom

Deze nieuwe showroom van 900 vierkante meter is het “ideale techcenter” van Casadei-Busellato geworden. Het is een referentiepunt in de markt en voor bedrijven die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hightech-technologie willen ervaren. Een breed scala aan CNC-gestuurde bewerkingscentra en klassieke houtbewerkingsmachines die geproduceerd worden door het Italiaanse bedrijf zijn hier tentoongesteld.

Ook is er een ruimte beschikbaar voor informatie en training op het gebied van software. Er worden demonstraties van diverse softwarepakketten gegeven. Uitgerust met de nieuwste technologie wil de showroom van Casadei-Busellato een referentie worden in de wereld van houtbewerkingsmachines.

Hoogtepunten “Techno Highlights 2019”

Techno Highlights 2019 werden bijgewoond door verschillende delegaties van over de gehele wereld, van Europese tot Zuid-Amerikaanse dealers.

De ongeveer twintig nieuwe modellen die worden tentoongesteld, allemaal onthuld op de LIGNA in Hannover afgelopen mei. Een breed scala aan oplossingen, variërend van klassieke machines tot CNC-bewerkingscentra zijn volledig vernieuwd. Bij het vernieuwen van diverse modellen wordt steeds rekening gehouden met een aangenamer, eenvoudiger en functioneler gebruik.

Bijzondere aandacht verdiend het nieuwe assortiment CNC-bewerkingscentra met onder andere de Jet Master T- en RT en de Easy Jet met de nestingtafel. Dit geldt ook voor de kantenaanlijmmachines uit de Flexa lijn, Libra breedbandschuurmachines. Binnenkort zijn deze machines ook in onze showroom aanwezig!