20 december 2019

Bedrijfssplitsing Talen Machines

Graag informeren wij over de aanstaande bedrijfssplitsing van Talen Machines B.V. Wij leveren een breed pakket aan producten van industriële machines tot aan professionele handgereedschappen. Daarbij bieden we servicewerkzaamheden zoals reparaties, onderhoud en keuringen. Talen Machines wil u de beste kwaliteit en service bieden. Om dit ook in de toekomst te waarborgen hebben wij gekozen om onze activiteiten te verdelen over twee bedrijven. Op die manier kunnen we alle werkzaamheden de aandacht en ruimte geven. Een deel van ons bedrijf gaat daarom verder als Kenta – Industrial Tools & Service.

Talen Machines

Het aanbod en werkzaamheden van Talen Machines blijven feitelijk zoals ze ook op deze website gepresenteerd staan. Dit betreft het leveren van hout- en kunststofbewerkingsmachines, afzuiginstallaties voor houtbewerking, compressoren en machinerevisie en onderhoud. Daarbij voeren wij onze merken Casadei Busellato, Putsch Meniconi, Robland, Stromab, Riedex, Maggi Technology, SCM, Graule en Kaeser.

Steekwoorden: houtverwerkende bedrijven – interieurbouw – massieve houtbouw – verwerking kunststof – cnc-bewerking – machines voor prefab en houtskeletbouw – opleidingcentra – maatwerk machinebouw – reparatie en onderhoud op locatie

Contactgegevens: zie contactpagina

(!) Vanwege kerstvakantie en interne verhuizing zijn wij gesloten van 23 december tot 1 januari. Vanaf 2 januari zijn wij weer geopend.

Kenta | Industrial Tools & Service

Het aanbod en werkzaamheden van Kenta bestaan uit het leveren van professionele handgereedschappen, verbruiksartikelen, metaalbewerkingsmachines en compressoren. Daarbij worden de merken gevoerd zoals Festool, Makita, Starmix, DeWalt, Lamello, Contimac, Huvema, Kaeser, Airmec en Interdynamics.

Steekwoorden: bouw en industrie – metaalverwerkende bedrijven – professionele tools – professionele gereedschappen – verbruiksartikelen – hechttechniek – reparatieservice – keuringen NEN3140 – slijpservice.

(!) Kenta is open voor het eerst op vrijdag 27 december 2019. Kom langs en maak kennis. Wij verwelkomen u met koffie en een oliebol!

Contactgegevens:
Kenta | Industrial Tools & Service
Ambachtstraat 3
7951ZA Staphorst
T: 0522 22 83 45
M: info@kenta-staphorst.nl
W: www.kenta-staphorst.nl
KVK: 76233480
BTW: NL825414118B01