7 juni 2021

Jos Huls Timmerwerken kiest voor Stromab

Jos Huls Timmerwerken is een vakkundige timmerfabriek. Jos Huls Timmerwerken is gespecialiseerd in het produceren van houten kozijnen, ramen en deuren voor zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie. Ook maken ze onder andere ambachtelijk lijstwerk voor de restauratie wereld.

Automatische afkortzaagmachine
Door de hoge kostprijs van hout en de vele vraag aan kozijnen heeft Jos Huls Timmerwerken geĆÆnvesteerd in een automatische afkortzaagmachine machine. Met toevoeging van deze machine kan er efficiĆ«nter worden afgekort (minder afval door optimalisatie software) en sneller worden geproduceerd (automatisch opduwen en afkorten). De Stromab TR500 is voorzien van een opduwsysteem met een werklengte van 6.000mm, labelprinter, optimalisatie software, fout detectie en herkenning materiaallengte.

Koppeling Groeneveld – Stromab
Door de koppeling van de Stromab afkortzaagmachine met het tekenpakket van Groeneveld kunnen de zaaglijsten eenvoudig ‘opgeroepen’ worden aan de machine. Ook kunnen de labels aangepast worden naar de voorkeur van de gebruiker. Zodat het hout makkelijk herkent kan worden in het verdere bewerkingstraject.