25 september 2021

Formaatzaagmachines uit voorraad leverbaar

Casadei Xenia 40

De Casadei Xenia 40 is het meest verkochte model formaatzaagmachine, door de hoge kwaliteit en de concurreerde prijs is dit de topper in het segment! De klant was dringend opzoek naar een nieuwe machine omdat de SCM minimax sc3 niet meer afdoende was voor de huidige werkzaamheden. Na een bezoek aan onze showroom hebben wij deze machine snel, uit voorraad kunnen leveren op locatie, compleet met aansluiting op het bestaande leidingnet.

Kwaliteitsmachine

Door de aluminium roltafel, met 10 jaar garantie, de zaaghoogte van 140mm en de zware gietijzeren zaagunit is de Xenia 40 een kwaliteitsmachine die voor vele gebruikers passend is. In combinatie met het gebruiksgemak, zo zitten bij de handbediende machine alle handwielen aan de voorzijde van de machine. Is de machine al jaren een een topper in het segment.