12 november 2021

Stromab CT600 voor Klok Dakkapellen

Klok Dakkapellen is met recht dakkapellenspecialist te noemen! Van verkoop tot de oplevering, dit alles wordt al tientallen jaren in eigen beheer uitgevoerd.

Automatische afkortzaagmachine
Door de vraag om de productie te verhogen en deze te koppelen aan het tekenpakket is er gekozen voor een Stromab CT600. De Stromab CT600 is voorzien van een 7 meter invoertafel met automatisch aanvoersysteem. Deze machine is schuinstelbaar tot 80 graden en compleet uitgevoerd met labelprinter, optimalisatiepakket, gestuurde afvalklep en uitvoertafels. Deze serie machines hebben al jaren een track record, betrouwbaar, functioneel en toekomstgericht. Zo is de CT600 standaard voorzien van Beckhoff-besturing en tandkransaandrijving voor de pusher, dit samen maakt het een topkwaliteit machine.

Koppeling Vertex CAD – Stromab
Door de koppeling van de Stromab afkortzaagmachine met het tekenpakket van Vertex CAD kunnen de zaaglijsten eenvoudig ‘opgeroepen’ worden aan de machine. Ook kunnen er handmatig zaaglijsten worden gemaakt aan de machine en de labels aangepast worden naar de voorkeur van de gebruiker. Zodat het hout makkelijk herkend kan worden in het verdere bewerkingstraject.