16 februari 2022

Oud is Nieuw kiest de Busellato Easy Jet 5.12

Oud is Nieuw is als hobby begonnen van Elco en Heleen Prins en uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met 12 medewerkers wat meubels op maat produceert. Om de productie efficiënter en nauwkeuriger te maken hebben we na diverse gesprekken een CNC- nestingmachine van Casadei Bustellato geïnstalleerd. 

Capaciteit en werkveld

De Busellato Easy Jet 5.12 heeft een werkveld van 3.686 (X) x 1.555 (Y) x 100 (Z). Ook is deze zeer complete machine voorzien onder andere van automatische lengtecontrole gereedschap en automatisch smeersysteem.

Aansturing

De werktekeningen worden gemaakt in de AutoCad of aan de machine in Wave, dit is de software die standaard met de machine wordt meegeleverd.

Afzuiging

De CNC-machine wordt afgezogen met een Riedex DM250, deze is op de CNC-machine en enkele andere machines aangesloten. Door gebruik van elektrisch- pneumatische sluitkleppen is altijd voldoende afzuigcapaciteit aanwezig.