5 mei 2022

Machinale werkplaats voor Gerbon Bouw

Gerbon Bouw is een allesomvattend timmerbedrijf. Nieuwbouw, verbouw en onderhoud zijn de meest voorkomende werkzaamheden. Door te investeren in nieuwe machines en afzuiginstallatie kan Gerbon Bouw de klanten nog beter bedienen door bepaalde delen prefab te maken in de werkplaats.

Houtbewerkingsmachines
Voor de machines is er gekozen voor Casadei. De Casadei Xenia 40M formaatzaagmachine is voorzien van elektrische hoog- laag en schuinverstelling met digitale aflezing. Ook is deze machine is voorzien van een roltafel van 3,20mtr. De solide vlakvandiktebank van Casadei, de PFS520 is voorzien van TERSA-schaafas met een schaafbreedte van 520mm en elektrische verstelling van de vandiktetafel met digitale aflezing.

Afzuiginstallatie
Bovenstaande machines zijn aangesloten op een Riedex DM200, deze afzuigunit is voorzien van twee bakken. Het leidingnet is netjes gemonteerd aan de balklaag van de authentieke schuur. Dit geeft een strak geheel van moderne machines in een klassiek pand!