9 juni 2022

Putsch SVP950 voor Pro-Therm Schijndel

Pro-Therm is een leverancier voor kunststofproducten, deze worden onder andere geleverd aan installateurs, toeleveranciers en de verpakkingsindustrie. Doordat de bestaande machine niet meer voldeed qua nauwkeurigheid en betrouwbaarheid is er gekozen voor een Putsch SVP950.

Van eerste contact tot oplevering:

In overleg met de klant is er gekozen voor de Putsch SVP950 omdat de machine een zaagcapaciteit moet hebben van 5.00 x 2.20 meter en omdat er meerdere platen voor elkaar gezaagd moeten kunnen worden. De SVP950 is hier zeer geschikt voor, deze heeft net als de andere verticale platenzaagmachines uit de SVP-serie een brede tandriem voor de aandrijving dit voorkomt slip, in combinatie met een zware motor is succes gegarandeerd. Na levering en installatie zijn de gebruikers van de machine voorzien van de juiste instructie.