31 augustus 2022

Nieuwe machines in de showroom!

Veel nieuwe machines in onze showroom

Rond de vakantie periode is er hard gewerkt om nieuwe machines in onze showroom te presenteren. Diverse machines staan opgesteld en startklaar voor een demo! Bijvoorbeeld de nesting CNC van Busellato, kantenaanlijmmachine van Casadei en de automatische afkortzaagmachine van Stromab. Ook staan er een tal van andere machines, zoals tafelfreesmachines, vlakbanken, vandiktebanken, formaatzagen en afkortzagen.

Kwaliteitsmachines

Door een constante voorraad  van Europese top merken, onder andere: Casadei Busellato, Stromab, Putsch, Riedex en Robland kunnen wij snel een betrouwbare machine leveren. In overleg kan deze machine worden geleverd door één van onze servicemonteurs op locatie of dat de machine wordt afgehaald te Staphorst. Uiteraard zorgen we in beide gevallen dat de machine eerst in onze werkplaats wordt afgesteld en getest!