5 januari 2023

Tweede Casadei opdeelzaagmachine Panel Vision BV

Panel Vision – Kunststof platen

Panel Vision is leverancier van kunststof platen. Met een enorme voorraad, een modern machinepark en enthousiaste medewerkers zijn ze in staat om supersnel (op maat) kunststof platen leveren! Door steeds de klant te willen ontzorgen kunnen de platen bijvoorbeeld eenvoudig online besteld worden.

Opdeelzaagmachine Casadei AXO 300

Na installatie van de eerste opdeelzaagmachine in 2021 bij Panel Vision hebben we recent de tweede machine mogen leveren. Deze machine is vergelijkbaar met de eerste machine, zo is deze ook onder meer voorzien van: Zaagcapaciteit van 4.500 x 4.300mm, werktafels met luchtkussenkogels (ook in het machine frame), extra materiaalklemmen, touchscreen, geoptimaliseerde zaaghoogte in relatie tot de drukbalk en optimalisatie software met labelprinter. Deze machine is net als de andere voorzien van koppeling met het ERP-systeem, zo worden de inkomende orders automatisch geoptimaliseerd en verwerkt tot zaaglijsten.

Aansluiting op afzuiging

De machine is door ons aangesloten op het centrale afzuigleidingnet. Tijdens die inrichting van de productiehal is er rekening gehouden met eventuele uitbreiding waardoor de nieuwe opdeelzaagmachine naast de bestaande machine kon staan. Alle machines worden afgezogen door een Riedex MD500 afzuigunit voorzien van automatische sluitkleppen.