8 maart 2023

Breedbandschuurmachine Troost Timmerfabriek

Levering en installatie Casadei breedbandschuurmachine bij Troost Timmerfabriek in Nieuwleusen.

Teveel bewerkingen werden nog met de hand geschuurd, volgens Jan en Eduard Troost. De wens was om de productie en de kwaliteit van het eindproduct te verhogen. Na divers overleg en bezoek bij een reeds eerder door ons geleverde breedbandschuurmachine voor dezelfde toepassing is er gekozen voor een Casadei Libra 45. Dit is een breedbandschuurmachine met een calibreeraggregaat en een combiaggregaat (calibreer + schoen). Voorzien van automatisch diktetaster en tafelinstelling. Digitale aflezing van de schuurhoogte. Lange in- en uitvoertafel welke voorzien zijn van rollen. De maximale werkbreedte van deze machine is 1.350mm.

Met deze breedbandschuurmachine worden deuren, (complete) ramen en overige onderdelen geschuurd voordat ze de spuiterij in gaan. Naast de levering van deze machine hebben we in overleg met de klant ook diverse overige machines verplaatst en opnieuw aangesloten op de afzuiging en perslucht. Dit om het productieproces zo optimaal mogelijk in te richten.