Formaatzaag

Formaatzaagmachines zijn er in verschillende uitvoeringen, namelijk: de horizontale formaatzaagmachine, de verticale platenzaagmachine en de opdeelzaagmachine. Hier meer informatie over de meest gebruikte, namelijk de horizontale formaatzaagmachine.

Casadei formaatzaag met roltafel van 3200 mm. Dit is de A-versie met bovenbediening. Deze machine heeft 4 gestuurde assen.

  • Type Xenia 60A
€ 26.500

De Xenia 40 is de meest verkochte formaatzaagmachine uit de Xenia- lijn. Deze machine is voorzien van onder andere bovenbediening en gestuurde parallelgeleider.

  • Type Xenia 40 M
€ 21.500

De Xenia 40 is de meest verkochte formaatzaagmachine uit de Xenia- lijn. Basismachine van hoogwaardige kwaliteit en handbediend instelbaar, met beide handwielen aan de voorzijde van de machine. De totaalprijs is gebruiksklaar, voorzien van zaagbladen en voorritszaag, af Staphorst.

  • Type Xenia 40
€ 11.600

Compacte formaatzaagmachine waaraan professionele eisen gesteld mogen worden ten aanzien van professionaliteit en nauwkeurigheid. De totaalprijs is gebruiksklaar, af Staphorst compleet met zaagblad en snoer en stekker naar keuze.

  • Type minimax sc 4e
€ 8.000

Uit de Classic-serie van SCM minimax. Dit betekend een compacte machine voorzien van bewezen componenten. Absolute topper in het segment! Prijs afgemonteerd af Staphorst.

  • Type minimax sc 2c
€ 5.100